Lindbergs Gym i Norrköping

Lindbergs Gym är en kedja med flera olika gym, på olika platser i Östergötland! Vi har två obemannade gym i Norrköping – ett i Skarphagen, och ett på Albrektsvägen. Båda gymmen är utrustade med allt du behöver för styrketräning och kondition, med ett flertal maskiner, löpband, cyklar och crosstrainers samt fria vikter. Gymmen erbjuder såväl generösa öppettider och som medlem får du tillgång till båda två såklart. Här nedan kan du läsa mer om våra gym i Norrköping, deras öppettider samt övrig information som kan vara bra att veta om.

From 1/1 2024 kommer samtliga priser att justeras.

De nya priserna kommer bli enligt följande:
Autogiro 299kr/månad
Helår 3099kr
Halvår 2199kr
Halvår pensionär 1549kr

Albrektsgym

Lindbergs Gym på Albrektsvägen i Norrköping är ett av våra nyckelgym. Det är fullt utrustat med allt du behöver för styrke- och konditionsträning. Här finns maskiner, löpband, cyklar, fria vikter och mycket mer.

Albrektsgym är ett familjärt och trivsamt gym där alla visar hänsyn till varandra. Vi torkar av maskiner när vi är färdiga, och visar såklart respekt för våra medmänniskor. 

Utanför gymmet hittar du gratis parkering!

Öppettider:
Alla dagar 05.00-22.00
(sista insläpp 21.00)

Hitta hit:
Gymmet ligger på Albrektsvägen 123 i Norrköping

Skarphagengym

Vårt gym på Skarphagen i Norrköping är ett obemannat nyckelgym, fullt utrustat med allt som krävs för såväl styrke- som konditionsträning. Här hittar du fria vikter, löpband och annan konditionsutrustning, maskiner och gott om fria ytor för kroppsviktsträning.

Lindbergs Gym är en familjär gymkedja som tar stolthet i att alla våra medlemmar visar hänsyn och respekt till varandra. Vi torkar av maskiner efter användning, och ser till att alla kan träna utan störningar. 

Du hittar gratis parkering precis utanför gymmet!

Öppettider:
Alla dagar 05.00-23.00
(sista insläpp 22.00)

Hitta hit:
Gymmet ligger på Skarphagsvägen 24 i Norrköping

Billigt och obemannat gym i Norrköping

Vi på Lindbergs gym tycker att alla ska kunna träna, oavsett ekonomi. Därav har vi pressat ner våra priser så att du som kund endast betalar 258kr i månaden om du köper ett årskort eller endast 299kr/månaden om du väljer att dela upp din betalning.